Trouwfilms

Als videograaf ga ik jullie dag zo mooi mogelijk in beeld brengen. Ik vind het leuk om voordat we aan de slag gaan, elkaar een beetje te leren kennen. Zo wordt het maken van een film een stuk persoonlijker. Ik vind het mooi wanneer een trouwfilm niet een soort samenvatting wordt, maar juist een speels geheel dat geleid wordt door emotie

Denk hierbij aan de spanning op het gezicht vlak voordat de bruidegom zijn bruid ziet, de schaterlach van een oom, de trotse blik van een vader, het dansen van je kleine neefjes en nichtjes.   

Het is vaak leuk, en mogelijk, om bij een trouwfilm grond en lucht (drone) beelden te combineren. Op deze manier zie je zowel de details van het inschenken van de champagne, als een overzicht van hoe de bruidslocatie er in zijn geheel uitziet. 

Omdat ik na een bruiloft vaak niet kan wachten om te beginnen met editten, kunnen jullie de trouwfilm al binnen twee a drie weken verwachten. 

Kosten

Pakket 1Pakket 2Pakket 3Pakket 4
Uren aanwezig579naar wens
Minuten filmpje 23-57-8naar wens
Drone beelden neejajanaar wens
Kosten (inc. btw) 120014001600op aanvraag
Alle pakketen zijn inclusief gratis en vrijblijvend voorgesprek. In dit gesprek bespreken we al jullie wensen ten aanzien van de trouwfilm(s).
Pakket 1 t/m 3 zijn ter indicatie. Jullie mogen al jullie wensen op tafel gooien en samen met mij een gepersonaliseerd pakket samenstellen.
Alle pakketen zijn inclusief een levering binnen drie weken. Vaak zelfs eerder.
Alle pakketten zijn inclusief hoge kwaliteit beeld (4K) en geluid.


Maak een website of blog op WordPress.com